Imitatie bontjassen

kleurblock
block
Min: €0 Max: €150

Dames bontjas kort zwart met capuchon

Deze super mooie kort zwart bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de zwarte kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€75,00

Dames jas pink- Faux Fur

Deze super mooie pink bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mooie kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€99,00

Dames lang bontjas zwart met capuchon

Deze super mooie zwart lang bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mooie kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€85,00

Dames bontjas zwart- Faux Fur

Deze super mooie zwarte bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mooie zwart kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€99,00

Dames kort grijs imitatie bontjas met capuchon

Deze super mooie kort grijs bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de zwarte kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht

€75,00

Dames imitatie bont lang grijs met capuchon

Deze super mooie lang grijs bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de zwarte kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht

€85,00

Dames kort imitatie zwarte jas met capuchon

Deze super mooie kort zwart bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de zwarte kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht

€75,00

Dames bontjas met print

Deze super mooie gekleurde bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mooie kleuren is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€120,00

Bontjas teddy bruin

Deze super mooie bruin bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mooie kleur is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€99,00

Dames gekleurde bontjas

Deze super mooie gekleurd bontjas van imitatiebont is warm & trendy. Door de mix kleuren is deze jas overal mee te combineren. De jas zit heerlijk en is super zacht.

€120,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »