Privacy beleid

 

Privacy statement

 

Deze website wordt beheerd door Leathercity.nl.

Bij bezoek aan deze website kan Leathercity.nl gegevens van u verwerken. Dit kan gaan om gegevens die u bijvoorbeeld via vragenlijsten of ergens anders op de website hebt ingevuld. Ook in het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert Leathercity.nl uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde Gedragscode, uw persoonsgegevens door Leathercity.nl beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit "Privacy Statement" geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van "cookies" op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

 

Gegevensverwerking


Leathercity.nl verzamelt en verwerkt informatie met betrekking tot cliënten en bezoekers van deze website in het verband met een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering en om te monitoren of deze website voldoende aansluit op de wensen van haar relaties. In het bijzonder is deze verwerking van persoonsgegevens gericht op het kunnen aanbieden van informatie met betrekking tot producten en diensten van Leathercity.nl en gerelateerde derden en het kunnen uitvoeren van andere promotieactiviteiten, (het beoordelen en accepteren van (potentiële) cliënten, het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten en het afwikkelen van betalingsverkeer en het verrichten van analyses van gegevens ten behoeve van statistische doeleinden. De informatie die u beschikbaar stelt via deze website kan verder gebruikt worden om u te informeren over, onder andere, de website en mogelijke veranderingen ten aanzien van het gebruik van de website. Uw persoonlijke gegevens zullen vanzelfsprekend niet worden verkocht of ter beschikking gesteld worden aan derden die geen dochtermaatschappijen van of anderszins gerelateerd zijn aan Leathercity.nl.

 


Websites van derden


Deze Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

 


Vragen


Voor vragen over deze Privacy Statement en/of de wijze waarop Leathercity.nl uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Leathercity.nl. Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten of diensten, kunt u dit aan ons doorgeven.

 


Wijzigingen Privacy Statement


Leathercity.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

1 Adres
1.1 Contact

Leathercity.nl
(tegenover de Kruidvat)

Nieuwsteeg 35
1621 EC Hoorn

0684718789
info@leathercityhoorn.nl
1.2 Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op:
0684718789

Onze telefonische klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 17:00

Onze winkel in Hoorn is geopend op de volgende dagen en tijden;

MA 13.00:18.00

DI,WO,VR  10.00:18.00

DO 10.00:21.00

ZA van 10.00 tot 17.00

Zondag: Gesloten
 

2 Verzenden
2.1 Product levering

Alle leveringen worden verstuurd via GLS.

Indien uw bestelling wordt verwerkt als 'partijenpost' ontvangt u géén Track & Trace code.


Als we een track & trace code verkrijgen, ontvangt u een e-mail met het Track & Trace code.

Gelieve 24 uur te wachten, voordat u zich richt tot onze klantenservice.


Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd meestal binnen 7 werkdagen afhankelijk van de voorraad.


Wij zullen u tijdens uw bestelling op de hoogte houden van de status.

2.2 Verzendkosten.
Boven 100 euro Gratis!
3 Omruilen&Retourneren
3.1 Omruilen


Jassen en accessoires kunt u binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor een andere maat of model.

Omruilen dient u aan te vragen via het ticket systeem in uw account. Vermeld hier de maat en model

die u wilt hebben. De support afdeling neemt dan binnen 48 uur contact met u op.


De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.


3.2 Retourneren


Jassen en accessoires kunt u alleen retourneren als u dit eerst via het ticket systeem aanvraagt in uw account en hierbij de reden omschrijft. De support afdeling neemt dan binnen 48 uur contact met u op nadat uw verzoek beoordeelt is.

U kunt uw producten na beoordeling van de support afdeling retourneren naar het volgende adres :

Leathercity.nl
t.a.v. Retour
Nieuwsteeg 35
1621 EC Hoorn


( VERMELD ALTIJD UW ORDERNUMMER, OF STUUR DE PAKBON MEE TERUG )

Indien uw product beschadigd is of dat u het verkeerde product heeft gekregen, kunt u gratis uw product opsturen via ons antwoordnummer. Hiervoor betaald u eenmalig verzendkosten, deze worden achteraf vergoed. (Vermeld uw naam en rekeningnummer op de pakbon).


Heeft u nog vragen ? bel ons dan op het volgende nummer 0684718789.

 ‘’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »