Wat is een lammy coat?

  • Geplaatst op
  • Door Leather City
  • 0
Wat is een lammy coat?

Lammy coat dames

Lammy coat, wat is dat?

Lammy coat is een zachte jas die gemaakt is om je lekker warm te houden. De trend van deze jas is begonnen in de jaren 70. In 2019 is de jas weer in de stratenbeeld gekomen, er zijn veel varianten lammy beschikbaar van echt huid en imitatie huid. Lammy coat moet lekker warm en stevig zijn.
lammy coat was in de jaren 70 ontzettend populair, Het verschil is dat de lammy coats van nu in natuurlijke kleuren zijn gemaakt denk bijvoorbeeld aan lammy jassen met bloemenprints, en allerlei kleuren er zijn verschillende pasvormen zoals korte Lammy coat en de lange lammy coat deze is nog extra warm.

 

Voordelen van een lammy coat

De voordelen van lammy coat is dat de jassen heerlijk warm zijn, maar ook heel zacht. Je kunt deze jas ook gewoon in de winter dragen. de lammy coat jassen zijn in verschillende pasvormen te koop. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een lange lammy coat kan kijk naar https://www.leathercity.nl/dames-lammy-beige.html ! Deze jas is ook verkrijgbaar in een mooie midden lengte kijk naar https://www.leathercity.nl/lammy-coat-dames.html 
Onze Lammy coats zijn tijdloos.

Hoe combineer mijn lammy coat? De jas staat namelijk hartstikke goed bij een skinny jeans en witte of gekleurde sneakers. Ook kun je de jas met andere trends altijd combineren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »