Kwaliteit leren jassen

Kwaliteit leren jassen

Kwaliteit leren jassen heren, heren leren jassen, dames leren jassen, leren jassen dames bij Leathercity.nl

 

Kwaliteit in leer is belangrijk!

Maatwerk leveren en dan niet gebruik maken van de beste kwaliteit materialen is voor ons onbegrijpelijk. Leather City gaat voor de hoogste kwaliteit van alle benodigde materialen. Dit betekent niet automatisch een hogere prijs? Dat is niet altijd het geval. Maar wat het wel betekent is dat u jarenlang onbezorgd plezier hebt van een leren kwaliteit jas dat met liefdevol onderhoud bijzonder duurzaam is. Een op maat gemaakte en exclusief voor u ontworpen kijk naar onze trenchcoat model of lammy coat of parka een tijdloze product, altijd unieke aankoop en uw investering meer dan waard is.

 

Maatwerk in leer jassen betekent handwerk

Hoe gaat het in zijn werk, maatwerk leveren? Na het opmeten van de maten komt het ontwerpen en het snijden van het leer aan de rode. Volgens het ontworpen patroon wordt uw leren pas in elkaar gezet. Dit is een proces dat bestaat uit handwerk. U (dames, heren) vormt het uitgangspunt van ons model. Ons specialisme is zijn de dames leren jassen, heren leren jassen met de perfecte pasvorm en de laatste trend in de leder mode. 

Wij maken trends in leer

Leermode is exclusief. Het is een van de eerste materialen waarvan de mens kleding maakte. De ontwikkelingen in leermode staan niet stil. Leather City levert hierbij een belangrijk bijdrage aan in leer. Leather City is constant op zoek naar naar nieuwe toepassingen en materialen. Wilt u een leren jas of een winterjas met een hele specifieke bedrukking of met smakvol details ? Bespreek het met ons en wij kunnen dit voor u regelen.Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »